Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta çocuğu görmek

Rüyada hasta çocuğu görmek

Rüyada hasta çocuğu görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta çocuğu gördüyseniz:

  • Dürüst fikir ya da değerlendirmeleriniz değerli, gerçekçi ya da haklı olabilir.

Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun hastalandığını görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta çocuğu görmek aileye büyük bir ev alınacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada çocuğun hasta olduğunu görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalettir.

Rüyada bir çocuğun hasta olduğunu görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, takdir edilen kişi olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun hasta olduğunu duymak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kötü haberler alınacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments