Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta çocuğa bakmak

Rüyada hasta çocuğa bakmak

Rüyada hasta çocuğa bakmak daha lüks bir hayat yaşayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, bilgiyle donanacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, doyasıya hasret gidereceğine, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada hasta çocuğa bakmak gördüyseniz:

  • Başkalarından taleplerde bulunmanız ilerlemek istediğiniz alanlarda önünüzü kesebilir.

Rüyada hasta çocuğa bakmak yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada yatalak hastaya bakmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastaya bakmak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine alamet eder.

Rüyada hasta birine bakmak kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, tüm keyfinin kaçacağına, lüks, konfor içinde olacağına alamet eder.

Rüyada yatalak hasta bakmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine alamet eder.

Rüyada bir hastaya bakmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, belalara denk gelmeyeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastanede hasta bakmak dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta birisine bakmak gelir kaynaklarının kuruyacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments