Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek

Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek

Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğunu hasta gördüyseniz:

  • İş yaşamınız, aşk hayatınız ya da evinizle ilgili konu ya da şartlar hakkında bazı pazarlıklar veya uzlaşılması gereken noktalar söz konusu olabilir.

Rüyada erkek çocuğunun hasta olduğunu görmek başarısının azalacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu hasta görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun hasta olduğunu görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, darlanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının çocuğunu hasta görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına delalet eder.

Rüyada hasta çocuğun iyileştiğini görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendi çocuğunun hasta olduğunu görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu çok hasta görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına tabir olunur.

Rüyada hasta çocuğa bakmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, gülen yüzünün solacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments