Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavgaya tanık olmak

Rüyada kavgaya tanık olmak

Rüyada kavgaya tanık olmak ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret eder.

Rüyada kavgaya tanık olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı zorlamanız durumunda, aynı anda pek çok şeyi bir arada yapabilirsiniz.

Rüyada kavgaya tanık olmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulur.

Rüyada bir cinayete tanık olmak geçim derdinin biteceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, yeni denemelerde bulunacağına delalettir.

Rüyada bir olaya tanık olmak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cinayete tanık olmak parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulur.

Rüyada mahkemede tanık olmak temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, sevdiği birine hediye alacağına delalettir.

Rüyada tanıklık etmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık birisiyle kavga etmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda kavga etmek kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments