Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıklık etmek

Rüyada tanıklık etmek

Rüyada tanıklık etmek sorunların tek kalemde silineceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıklık etmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık kararlarınızda veya üzerinizde etkili olabilir.

Rüyada cinayete tanık olmak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir cinayete tanık olmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada bir olaya tanık olmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada kavgaya tanık olmak huzuru yakalayacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, gidilecek yönün belirleneceğine tabir olunur.

Rüyada mahkemede tanık olmak muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada tanıklık etmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, hayırlı kapılar açılacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments