Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahkemede tanık olmak

Rüyada mahkemede tanık olmak

Rüyada mahkemede tanık olmak her geçen gün başarılarının artacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işaret eder.

Rüyada mahkemede tanık olmak gördüyseniz:

  • Özür dileme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada mahkemede tanık olmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavgaya tanık olmak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, bunalıma düşeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir cinayete tanık olmak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, çekilen acıların unutulacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine işaret eder.

Rüyada cinayete tanık olmak doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalet eder.

Rüyada bir olaya tanık olmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine tabir olunur.

Rüyada tanıklık etmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mahkeme kazandığını görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine yorulur.

Rüyada mahkemeden beraat etmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments