Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir olaya tanık olmak

Rüyada bir olaya tanık olmak

Rüyada bir olaya tanık olmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına yorulur.

Rüyada bir olaya tanık olmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren işlerle ilgilenmeniz sizi sorunlardan uzak tutabilir.

Rüyada bir olaya tanık olmak yaşanan zor günlerin biteceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada cinayete tanık olmak atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kavgaya tanık olmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mahkemede tanık olmak aile hayatının sorunsuz olacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada tanıklık etmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, ilerleyemeyeceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir cinayete tanık olmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine delalet eder.

Rüyada hortum olayı görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada doğa olayı hortum görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments