Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir cinayete tanık olmak

Rüyada bir cinayete tanık olmak

Rüyada bir cinayete tanık olmak olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kendi işini kuracağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine inanılır.

Rüyada bir cinayete tanık olmak gördüyseniz:

  • Belli olaylardan sakınmak istiyorsanız daha mütevazi olmanızda fayda var.

Rüyada cinayete tanık olmak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada bir cinayete tanık olmak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada mahkemede tanık olmak dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kavgaya tanık olmak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir olaya tanık olmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına inanılır.

Rüyada tanıklık etmek yeni siparişler alacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cinayetten suçlanmak yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cinayete yardım etmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments