Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek sesle kavga etmek

Rüyada yüksek sesle kavga etmek

Rüyada yüksek sesle kavga etmek geçim derdinin son bulacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek sesle kavga etmek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz geçmişin etkisinde kalabilir.

Rüyada yüksek sesle kavga etmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına delalettir.

Rüyada yüksek sesle müzik dinlemek çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yüksek sesle yasin okumak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada çok yüksek ses duymak rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada yüksek sesle bağırmak para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek sesle şarkı söylemek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada yüksek sesle tartışmak evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, onun her zaman başında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek sesle osurmak kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, yetkili bir göreve atanacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments