Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesli kavga etmek

Rüyada sesli kavga etmek

Rüyada sesli kavga etmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sesli kavga etmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şakalar çok fazla ciddiye alınıyor.

Rüyada kavga sesleri duymak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek sesle kavga etmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga sesi duymak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sesli kavga etmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine rivayet eder.

Rüyada düdük sesi duymak özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada kardeşin sesini duymak yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına işarettir.

Rüyada imdat sesi duymak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada sesli yasin okumak hastalığın biteceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments