Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin sesini duymak

Rüyada annenin sesini duymak

Rüyada annenin sesini duymak Allah katında günahlarının affolacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, arkasının daha sağlam hale geleceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kimseyle konuşmayacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, umutların biteceğine alamet eder.

Rüyada annenin sesini duymak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler bazı planlarınıza ya da işlerinize karışabilirler.

Rüyada ölmüş annenin sesini duymak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, dertlerinin şifasını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş annesinin sesini duymak yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine tabir olunur.

Rüyada annemin sesini duymak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada annenin sesini duymak duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, bunalımlı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş annemin sesini duymak hem ün sahibi olacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne baba sesi duymak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş anne sesini duymak dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına inanılır.

Rüyada ölen annesinin sesini duymak geçim sıkıntısının sona ereceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments