Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini kavga ederken görmek

Rüyada eşini kavga ederken görmek

Rüyada eşini kavga ederken görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini kavga ederken gördüyseniz:

  • İnsanlar farkında olarak veya olmayarak size bir şekilde yardımcı olabilirler.

Rüyada eşini kavga ederken görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine rivayet eder.

Rüyada babanı kavga ederken görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kavga ederken görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına inanılır.

Rüyada yakınını kavga ederken görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga ederken ölmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada sevgilisini kavga ederken görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, herhangi zarara uğramayacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı işlere girişileceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kavga ederken görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments