Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salça kavanozu görmek

Rüyada salça kavanozu görmek

Rüyada salça kavanozu görmek icat yapacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada salça kavanozu gördüyseniz:

  • Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir.

Rüyada kavanozda salça görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, iyi şeyler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada salça kavanozu görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, kötü düşmana işaret etmektedir.

Rüyada domatesten salça yapmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada salça dökmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada salçalık biber görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepside salça görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yaşamının yoluna gireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinden salça almak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bozuk salça görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments