Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda böcek görmek

Rüyada kavanozda böcek görmek

Rüyada kavanozda böcek görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavanozda böcek gördüyseniz:

  • Ses tonunuzu ayarlamanızda fayda var.

Rüyada kavanozda böcek görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına rivayet eder.

Rüyada kavanoz içinde böcek görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, esenleyeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına delalet eder.

Rüyada kavanozda salça görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada bal kavanozunu kırmak yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kavanozda balık görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulur.

Rüyada kavanozda bezelye görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada turşu kavanozu görmek güzelleşeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada reçel kavanozu görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments