Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda salça görmek

Rüyada kavanozda salça görmek

Rüyada kavanozda salça görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine inanılır.

Rüyada kavanozda salça gördüyseniz:

  • Yardımınızı isteyen veya sürekli şikayet eden kişiler sizi huzursuz edebilir.

Rüyada kavanozda salça görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına işaret eder.

Rüyada salça kavanozu görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı biber salçası görmek yapılan çalışmaların heba olacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına rivayet eder.

Rüyada salça kaynattığını görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada ekmeğe salça sürmek zarar göreceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk salça görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada bozulmuş salça görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına delalettir.

Rüyada salça dökmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments