Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaddafiyi görmek

Rüyada kaddafiyi görmek

Rüyada kaddafiyi görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, hem yeni yerler göreceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine yorulur.

Rüyada kaddafiyi gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabileceğiniz, yeni iş birlikleri içine girebileceğiniz, yeni maceralara açık bir süreç başlıyor.

Rüyada yüksek katta ev almak daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına işaret eder.

Rüyada kat çıkmak fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, kendisini iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çift katlı ranza görmek yüksek bir makamı olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kat kat yorgan görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada iki katlı otobüse binmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki katlı ahşap ev görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada çift katlı otobüs görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sorunlarının sürekli artacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tek katlı ev görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments