Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kat kat yatak görmek

Rüyada kat kat yatak görmek

Rüyada kat kat yatak görmek imkânlarını kaybedeceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, barış ve sevgi içinde olacağına, küslüklerin biteceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kat kat yatak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizle fark yaratabilirsiniz.

Rüyada kat kat yatak görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kadini görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine inanılır.

Rüyada üç katlı ev görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, ün yapmayı başaracağına yorulur.

Rüyada katlı ev görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine rivayet eder.

Rüyada iki katlı ev görmek örnek insan olacağına, önemli kişi haline geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada gelinlik kataloğu görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments