Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dissiz kadin görmek

Rüyada dissiz kadin görmek

Rüyada dissiz kadin görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, başına türlü işler geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada dissiz kadin gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada kat kat yorgan görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada katlanmış çarşaf görmek maddi anlamda rahatlamaya, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret eder.

Rüyada iki katlı güzel ev görmek hayıflanacağına, işlerin yoluna sokulacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak müjdeli haberler alacağına, iş hayatında zarar edileceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada en üst kattan ev almak bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, mal edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kat kat elbise çıkarmak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına inanılır.

Rüyada bodrum kata inmek düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine tabir olunur.

Rüyada iki katlı ev yapmak hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments