Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katlı pasta görmek

Rüyada katlı pasta görmek

Rüyada katlı pasta görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, belalara denk gelmeyeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına işarettir.

Rüyada katlı pasta gördüyseniz:

  • Diğerleri tavsiyelerinizi dinlemek veya uygulamak konusunda isteksiz olabilir.

Rüyada katlı pasta görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kadini görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üç katlı bina görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada alt kata inmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada üçüncü kattan atlamak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok büyük adımlar atacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaddafiyi görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, işinde itibar edineceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çift katlı otobüse binmek sevilen bir dostun geleceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çift katlı ranza görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments