Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katır eti yemek

Rüyada katır eti yemek

Rüyada katır eti yemek günahtan temizlenmeye, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, de elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada katır eti yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerine gitmek veya bazı sözler sarf etmek konusunda gereğinden fazla sınırsız bir istek duyabilirsiniz.

Rüyada katır eti yemek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada katır eti görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada katır binmek malların çoğalacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada katıra binmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüklü katır görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada katırdan düşmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz katır görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, aksiliklerin son bulacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada katır yavrusu görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments