Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katlı ev görmek

Rüyada katlı ev görmek

Rüyada katlı ev görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada katlı ev gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi tanımlayarak, nelerin ya da hangi yolların sizi istediğiniz şeye taşıyacağını bulabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada iki katlı ev görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine işarettir.

Rüyada katlı ev görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada üç katlı ev almak sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, ev içinde mutluluğun artacağına alamet eder.

Rüyada dört katlı ev görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada iki katlı beyaz ev görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst kat ev görmek müşterilerinin çoğalacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine alamet eder.

Rüyada iki katlı ev yapmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok katlı güzel ev görmek korkularının sona ereceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments