Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki katlı ev görmek

Rüyada iki katlı ev görmek

Rüyada iki katlı ev görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, dertlerin sonlanacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada iki katlı ev gördüyseniz:

  • Zar zor dengede tutulan bir olayın ya da durumun istikrara kavuşturulması gerekiyor.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki katlı ev yapmak çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok katlı ev görmek yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada eve kat çıkmak hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki katlı ev yaptırmak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına yorulur.

Rüyada üst kat ev görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Rüyada üç katlı ev almak makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, karlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada iki katlı yeni ev görmek arkasından iyi konuşulacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments