Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kadini görmek

Rüyada sevdiğin kadini görmek

Rüyada sevdiğin kadini görmek ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, gözyaşı dökeceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kötü haberler alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kadini gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar birlikte hareket ettiğiniz ya da çalıştığınız kişilerin neler beklediğini daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada sevdiğin kadini görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek kadin olmak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada katlanmış kıyafetler görmek büyük adımlar atılacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına işarettir.

Rüyada üçüncü katta oturmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulur.

Rüyada iki kat çorap giymek özgüveninde artış yaşanacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada çiklak kadin görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bodrum katta oturmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada alt katta oturmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments