Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kat kat havuz görmek

Rüyada kat kat havuz görmek

Rüyada kat kat havuz görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, rızkının da çoğalacağına, hileye, fesada bulaşacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kat kat havuz gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin çizdiğiniz yoldan ilerlemek istemeyebilir.

Rüyada kat kat havuz görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada iki katlı otobüs görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sevineceğine işarettir.

Rüyada eve kat çıkmak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatı kat görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada katlanmış çamaşır görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada çift katlı otobüs görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yokluğun biteceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada gelinlik kataloğu görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada katlanmış çarşaf görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments