Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çift katlı otobüs görmek

Rüyada çift katlı otobüs görmek

Rüyada çift katlı otobüs görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, güven kaybına uğrayacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada çift katlı otobüs gördüyseniz:

  • Gereken şekilde atağa geçerseniz dar boğazları kolayca geçebilirsiniz.

Rüyada çift katlı otobüse binmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayata daha sıkı tutunacağına işaret eder.

Rüyada çift katlı otobüs görmek muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çift katlı ranza görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki katlı otobüse binmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki katlı otobüs görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına rivayet eder.

Rüyada eve kat çıkmak rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada en üst katta oturmak yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada en üst kata taşınmak kazançlı işler yapılacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments