Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarını kalın görmek

Rüyada kaşlarını kalın görmek

Rüyada kaşlarını kalın görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, moralinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşlarını kalın gördüyseniz:

  • Maddi, sevgi temalı veya planlarınızla ilgili başlıklarda stres yaratabilecek bazı gelişmeler yaşanabilir, dikkatli ilerlemek gerekiyor.

Rüyada kaşlarının kalınlaştığını görmek kazancın ikiye katlanacağına, aile hayatının bozulacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalın kaşlı olduğunu görmek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kaşı kalın görmek saygın bir hayat yaşayacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın kaş görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada kaşların kalınlaştığını görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, yükseleceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşının kalınlaştığını görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kendini kalın kaşlı görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalın kaşlı adam görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, hayıflanacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments