Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş kılı görmek

Rüyada kaş kılı görmek

Rüyada kaş kılı görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine yorulur.

Rüyada kaş kılı gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, anlaşma veya ilişki artık size daha fazla hizmet etmiyorsa uzaklaşmayı düşünebilirsiniz.

Rüyada kaşında kıl görmek hayatının da kolaylaşacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, bir anda yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaş kıl görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada kaş kılı görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, sağlığını da kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kaş aldırdığını görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına işaret eder.

Rüyada kaşları alınmış görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşını uzun görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşları düzeltmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşların ağardığını görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments