Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasket görmek

Rüyada kasket görmek

Rüyada kasket görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, istenen her şeye sahip olunacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, para kazanmaya başlayacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada kasket gördüyseniz:

  • Kafanıza takılan bir konu mantıklı şekilde yaklaşılması durumunda çözülebilir.

Rüyada kasket görmek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kasketli adam görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kasket şapka görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, emrinde insan çalıştıracağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments