Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasiyerle kavga etmek

Rüyada kasiyerle kavga etmek

Rüyada kasiyerle kavga etmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada kasiyerle kavga etmek gördüyseniz:

  • Şef, işveren ya da aile büyükleriniz gibi kimselerden gelen olumlu yaklaşımlar sizi şaşırtabilir.

Rüyada kasiyerle kavga etmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasiyer görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasiyer olmak ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada babanın biriyle kavga ettiğini görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada düşmanıyla kavga ettiğini görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına rivayet eder.

Rüyada kargayla kavga etmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına delalettir.

Rüyada kavga edip barışmak tabiri caizse can bulacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına inanılır.

Rüyada kedi kavgası görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments