Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasiyer görmek

Rüyada kasiyer görmek

Rüyada kasiyer görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bazen de rahat geçeceğine, dertleşerek moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada kasiyer gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza olanak sağlayabilecek gruplara dahil olabilir, ev ahalisiyle veya iki kişilik romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kasiyerle kavga etmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına inanılır.

Rüyada kasiyer olmak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kasiyer görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments