Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanıyla kavga ettiğini görmek

Rüyada düşmanıyla kavga ettiğini görmek

Rüyada düşmanıyla kavga ettiğini görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, başarılarının azalacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanıyla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek kişilerle iletişime geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada düşmanıyla kavga ettiğini görmek kazancın sürekli artacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanlarla kavga etmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanıyla kavga etmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada düşmanlarıyla kavga etmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşman tarafından takip edilmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çalışıyorsa terfi alacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabaların kavga ettiğini görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavga ettiği kişiyi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, işlerinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada akrabalarının kavga ettiğini görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, makam ve söz sahibi olacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments