Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş biriyle oyun oynamak

Rüyada ölmüş biriyle oyun oynamak

Rüyada ölmüş biriyle oyun oynamak insanların yasa ve kedere boğulacağına, güç ve kudret kazanacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada ölmüş biriyle oyun oynamak gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmanız şart görünüyor.

Rüyada ölmüş biriyle oyun oynamak esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işarettir.

Rüyada müzik eşliğinde oyun oynamak maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına alamet eder.

Rüyada karşılıklı oyun oynamak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada şan oyunu oynamak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada halay oyun oynamak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına delalettir.

Rüyada mezarda oyun oynamak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, gelirinin azalacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta oyun oynamak onunla mutlu bir yuva kuracağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine işaret eder.

Rüyada kahvehanede oyun oynamak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments