Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşıkla oyun oynamak

Rüyada kaşıkla oyun oynamak

Rüyada kaşıkla oyun oynamak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, statü atlayacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada kaşıkla oyun oynamak gördüyseniz:

  • Farklı yerler, farklı kültürler ya da farklı bakış açıları kafanızı rahatlatmanıza yardım edebilir.

Rüyada kaşıkla oyun oynamak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada kaşık oyunu oynamak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına yorulmaktadır.

Rüyada oyun havası oynamak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpekle oyun oynamak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, düşmanların çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek oyun oynamak bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına inanılır.

Rüyada kaplanla oyun oynamak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çalgılı oyun oynamak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslanla oyun oynamak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments