Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşı kesilmek

Rüyada kaşı kesilmek

Rüyada kaşı kesilmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet eder.

Rüyada kaşı kesilmek gördüyseniz:

  • İleriye dönük adımlar üzerinde durmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kaşın kesildiğini görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, planlı ve programlı davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaşı kesilmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarının kesildiğini görmek rahat erileceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, mal ve varlık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşın kesilmesini görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, sevgi dolu haberler alınacağına işarettir.

Rüyada kaş kesildiğini görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşının kesildiğini görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaş ve kirpik kesmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşlarını yolmak şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments