Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş kesildiğini görmek

Rüyada kaş kesildiğini görmek

Rüyada kaş kesildiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet eder.

Rüyada kaş kesildiğini gördüyseniz:

  • Yatırımlar, anlaşmalar veya tahsil edilecek borçlar kanalıyla maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Rüyada kaşın kesildiğini görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, başarılarının kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşın kesilmesini görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaşı kesilmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kaşının kesildiğini görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaşlarının kesildiğini görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, mutluluğunun katlanacağına delalettir.

Rüyada kaş kesildiğini görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada kaşların uzamasını görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaşlarını kalın görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments