Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşın kesilmesini görmek

Rüyada kaşın kesilmesini görmek

Rüyada kaşın kesilmesini görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, sağlığının da yerine geleceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, işlerinin yarım kalacağına, rahatının bozulacağına alamet eder.

Rüyada kaşın kesilmesini gördüyseniz:

  • Hiç kimse açık yürekli ya da fazla cesur bildirimlerin peşinden gitmek istemiyor olabilir.

Rüyada kaş kesildiğini görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kaşlarının kesildiğini görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, büyük düşüneceğine, muradın yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kaşın kesilmesini görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, hayatının bir anda renkleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşının kesildiğini görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada kaşı kesilmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaşın kesildiğini görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, ağır günler geçireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kaş düzeltmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaşı dökülmüş görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments