Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşının kesildiğini görmek

Rüyada kaşının kesildiğini görmek

Rüyada kaşının kesildiğini görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada kaşının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Rüyada kaşın kesildiğini görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaşın kesilmesini görmek kızı olanların da gelin edeceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, maddi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaş kesildiğini görmek evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine delalettir.

Rüyada kaşının kesildiğini görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Rüyada kaşı kesilmek maddi açıdan zarara uğranacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına işarettir.

Rüyada kaşlarının kesildiğini görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada kaş göz görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin kaşlarını aldırdığını görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, onları gücendireceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments