Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşlarını yolmak

Rüyada kaşlarını yolmak

Rüyada kaşlarını yolmak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada kaşlarını yolmak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilir veya yeni bakış açıları geliştirerek ilişkilerinize ivme kazandırabilirsiniz.

Rüyada kaşını yolmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kaşlarını yolmak yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kaş yolmak kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine işarettir.

Rüyada iki kaşın ortasını görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaş aldırmak istemek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kalın kaşlı olduğunu görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret eder.

Rüyada kaş kıl görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada kaş inceltmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments