Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasapta et görmek

Rüyada kasapta et görmek

Rüyada kasapta et görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, para ve zaman ayıracağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada kasapta et gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız belli bir problemin zayıflamasını sağlayabilir, olayların peşini bırakmakta fayda var.

Rüyada kasabın et kestiğini görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına delalettir.

Rüyada kasap ve et görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, hayatınızın neşe dolacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kasap et görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada kasaptan et aldığını görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasaptan et almak sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasaptan tavuk eti almak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kasapta et görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına inanılır.

Rüyada kasapta asılı et görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments