Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasap et görmek

Rüyada kasap et görmek

Rüyada kasap et görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada kasap et gördüyseniz:

  • Belli konularda herkesin sizin gibi düşünmesini veya sizin görüşlerinizi anlamasını sağlamak için ısrarcı olmanız gerekebilir.

Rüyada kasaptan et satın almak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalettir.

Rüyada kasapta asılı et görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasap ve et görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada kasapta çiğ et görmek bir şeyden zarar görmeye, hayatın düzene gireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada kasaptan kuzu eti almak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına rivayet eder.

Rüyada kasabın et kestiğini görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına işarettir.

Rüyada kasaptan et aldığını görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasaptan et almak aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments