Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasapta asılı et görmek

Rüyada kasapta asılı et görmek

Rüyada kasapta asılı et görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kasapta asılı et gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye meyillisiniz.

Rüyada kasapta asılı et görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kasapta çiğ et görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada kasap et görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, sorunlarını çözeceğine, huzura ve rahata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kasap ve et görmek malının ve aşının da çoğalacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasaptan tavuk eti almak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kasaptan et aldığını görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasapta et görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, bir konuda destek alacağına alamet eder.

Rüyada kasaptan et satın almak güzel gelişmeler yaşanacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments