Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasaptan et aldığını görmek

Rüyada kasaptan et aldığını görmek

Rüyada kasaptan et aldığını görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına yorulur.

Rüyada kasaptan et aldığını gördüyseniz:

  • Kendinizde veya evinizde yapacağınız değişiklikler imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada kasaptan et aldığını görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada kasaptan tavuk eti almak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kasapta çiğ et görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, bereketli işler yapacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına yorulur.

Rüyada kasapta et görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada kasap ve et görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına yorulur.

Rüyada kasaptan et almak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasabın et kestiğini görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kasaptan kuzu eti almak bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments