Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasap ve et görmek

Rüyada kasap ve et görmek

Rüyada kasap ve et görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kimse ile tartışmayacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kazancın arttırılacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasap ve et gördüyseniz:

  • Yer ya da ortam değişikliği kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada kasaptan et satın almak tartışmaların kavgaya döneceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasaptan et almak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasap ve et görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına delalet eder.

Rüyada kasaptan et aldığını görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasapta asılı et görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına delalettir.

Rüyada kasapta et görmek elindekileri de yitireceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasapta çiğ et görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kasabın et kestiğini görmek bazı konularda önayak olunacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments