Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasabın et kestiğini görmek

Rüyada kasabın et kestiğini görmek

Rüyada kasabın et kestiğini görmek kolaylık sağlayacağına, onun zamanını çalacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada kasabın et kestiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularla kendinizi zorlayarak ilgilenme durumunda olabilirsiniz.

Rüyada kasabın et kestiğini görmek zor ve stresli günler geçireceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Rüyada kasapta asılı et görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, yeni bir ortama gireceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kasaptan et satın almak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasaptan tavuk eti almak evini ve ailesini unutacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kasaptan et aldığını görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada kasap et görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, şansının yaver gideceğine inanılır.

Rüyada kasaptan et almak hastalıkların da kalıcı olmayacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada kasapta et görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments