Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasaplık yapmak

Rüyada kasaplık yapmak

Rüyada kasaplık yapmak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına alamet eder.

Rüyada kasaplık yapmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmekte geç kaldığınız işler için hemen davranmazsanız pişman olabilirsiniz.

Rüyada kasaplık yapmak aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasap ve et görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasabın et kestiğini görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kasaptan et satın almak atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret eder.

Rüyada kasap et görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, özgüveninin yerine geleceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kasap dükkanı görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına alamet eder.

Rüyada kasaptan et aldığını görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına delalet eder.

Rüyada kasap görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments