Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasap görmek

Rüyada kasap görmek

Rüyada kasap görmek esenleyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kasap gördüyseniz:

  • Liderlik pozisyonuna soyunmanız veya grubun beyni rolünü üstlenmeniz gerekebilir.

Rüyada kasap oynamak maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulur.

Rüyada kasaptan ciğer almak alkış alacağına ve itibar göreceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine yorulur.

Rüyada kasaptan tavuk eti almak iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, hem hayatının kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kasaptan et almak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kasapta et görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada kasap görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kasaptan pirzola almak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kasap olduğunu görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments