Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasadan para çalmak

Rüyada kasadan para çalmak

Rüyada kasadan para çalmak işlere nazar değeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalet eder.

Rüyada kasadan para çalmak gördüyseniz:

  • İlerme sağlamak istediğiniz konularda veya aşk hayatınız hakkında gerçekten etkileyici fikirleriniz olabilir.

Rüyada kasadan para çaldığını görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada kasadan para çalmak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına inanılır.

Rüyada para kasası görmek malının, parasının ve makamının artacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada kasa içinde para görmek malını ve parasını sağlama alacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine delalet eder.

Rüyada para dolu kasa görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına işarettir.

Rüyada bir kasa para görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kasada kağıt para görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada kasayla para görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments