Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini odaya kilitlemek

Rüyada kendini odaya kilitlemek

Rüyada kendini odaya kilitlemek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kendini odaya kilitlemek gördüyseniz:

  • Negatif veya sürekli kötü haber getiren kişilerden sonsuza kadar uzaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada oda kapısını kilitlemek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada odayı kilitlemek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada kendini odaya kilitlemek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada odanın kapısını kilitlemek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini odaya kilitlemek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada anahtarla kapı kilitlemek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada dolap kilitlemek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına tabir olunur.

Rüyada banyo kapısını kilitlemek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments