Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş taramak

Rüyada kaş taramak

Rüyada kaş taramak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, ekmeğinin çoğalacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaş taramak gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize sorun etmeyin.

Rüyada kaş taramak sürekli dua alarak yaşayacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişinin saçını taramak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada başkasını saçını taramak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, durgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının saçını taramak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bıyık taramak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının saçlarını taramak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işaret eder.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak üzüntülerinin biteceğine, insanlara yol göstereceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı saç taramak rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments