Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaşların uzamasını görmek

Rüyada kaşların uzamasını görmek

Rüyada kaşların uzamasını görmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kimden akıl soracağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada kaşların uzamasını gördüyseniz:

  • Kararınızı verdiğiniz an da, işlerin yolunda gitmesi için ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız.

Rüyada uzamış kaş görmek bunun şans olacağına, bereketli işlere gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada kaşların uzamasını görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Rüyada kaş uzaması görmek işlerin başına geçeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada kaşları uzamış görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçının uzamasını görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun kıllarının uzamasını görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnakların uzamasını görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine işarettir.

Rüyada saçlarını uzamış görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments